News

The latest news, press releases and announcements from SCALES

Jun 23, 2017

Bliv en del af Danmarks største Dynamics 365 leverandør


 

Brænder du for at arbejde på de største og mest interessante Dynamics 365 projekter? Vil du gerne arbejde med komplekse, agile projektleverancer både i Danmark og internationalt?

 

SCALES er Danmarks største leverandør af Dynamics 365 (Operation & Sales) projekter. Med foreløbig 13 igangværende Dynamics 365 kundeimplementeringer har vi behov for flere kollegaer indenfor alle centrale discipliner: Operations (tidl. AX) og Sales (tidl. CRM) konsulenter, udviklere, Power BI udviklere og konsulenter, projektledere samt konsulenter med fokus på Azure. Hvis du ikke tidligere har leveret på den nyeste platform, får vi dig hurtigt med om bord; vores 115 ansatte har leveret på de nyeste teknologier og vil give dig en tryg og præcis indføring i alt det nye.

SCALES har kontorer i Søborg, Odense, Lystrup og Aalborg samt Oslo og Malmö – om du ser dig selv som hørende til det ene eller det andet kontor er ikke så betydende, idet vi har projekter over hele landet.

Skriv til Operations Manager Lena Gustafsson, hvis du får lyst til en uformel snak om, hvordan du kan komme om bord hos SCALES: lena.gustafsson@scales-group.com / +45 25 51 20 20. Du er naturligvis også velkommen til at tage direkte fat i en af dine fremtidige SCALES-kollegaer som du måske har i dit netværk? Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Om SCALES:

SCALES er en af Danmarks største Microsoft partnere og har 4 år i træk vundet eller været nomineret som årets Microsoft ERP/Dynamics partner. SCALES investerer mere end 10% af alle arbejdstimer i direkte videreuddannelse, og holder på den måde alle kollegaer skarpe på alle nye teknologier og platforme, vi leverer løsninger på. SCALES er et selvstændigt datterselskab med egne kontorer under NNIT’s ejerskab. NNIT giver SCALES kunder muligheden for at få driftet og supporteret alle deres Microsoft løsninger i et globalt setup – SCALES leverer således projektimplementeringerne, udrulning samt lokal support og vedligehold. SCALES er 5½ år gammel, og har trods kontinuert vækst en solid leverancehistorik og en yderst robust bundlinje.