News

The latest news, press releases and announcements from SCALES

Jan 9, 2018

SCALES søker CRM-konsulent til sitt Oslo-kontor


 

Har du erfaring med implementering og vedlikehold av CRM-systemer? Ønsker du i tillegg å jobbe i en bedrift hvor du får stort spillerom og ansvar? Da er SCALES stedet for deg. 

 

 

SCALES er et IT-konsulentselskap som selger, implementerer og utfører support på det skybaserte forretningssystemet Microsoft Dynamics 365, hvilket kombinerer ERP, CRM og Business Intelligence i samme løsning. SCALES er Skandinavias største uavhengige Microsoft Dynamics 365 partner, og vi ekspanderer raskt.

 

Vi søker en funksjonell CRM-konsulent som vil jobbe tett sammen med andre funksjonelle konsulenter tilknyttet Dynamics 365. Som CRM- konsulent vil dine oppgaver være å implementere og vedlikeholde Dynamics 365 Sales. I rollen hos oss vil hverdagen være variert og arbeidsoppgavene likedan. Du vil få ansvar for spennende og krevende prosjekter, og du vil variere mellom å sitte på våre kontorer på Ensjø og ute hos kunder. SCALES benytter en smidig prosjektmetodikk, og du vil ta del i hele prosjektløpet fra tilbud, analyse og design, til konfigurering, testing og brukeropplæring.

 

Vi ser etter deg som:

  • Har minimum 3 års erfaring med bruk av CRM systemer
  • Gjerne har erfaring med Microsoft D365 eller Microsoft CRM
  • Har konsulenterfaring enten fra CRM-prosjekter eller ERP-prosjekter

 

Ønsker du å jobbe med en smidig prosjektmetodikk, være en del av et fleksibelt og dynamisk arbeidsmiljø med mange dyktige kolleger, da er vi trygg på at du vil trives hos oss i et svært hyggelig arbeidsmiljø.

Send din søknad til silje.svadberg@scales-group.com, og ta gjerne kontakt på telefon + 47 980 23 018 om du har spørsmål til stillingen.

 

Om SCALES
SCALES er Skandinavias største uavhengige Microsoft Dynamics 365 partner, med hovedkontor i København og et Oslo-kontor i sterk vekst. På vårt Oslo-kontor er det per i dag 20 ansatte i våre moderne lokaler på Ensjø. Vi selger, iverksetter og utfører support på Microsoft Dynamics 365. Vårt fokus er å utgjøre en forskjell for våre kunder ved bruk av standard funksjonalitet gjennom Microsoft Dynamics 365. Vi jobber prosjektbasert med en smidig prosjektmetodikk som utgangspunkt, og ønsker å ha et fleksibelt og dynamisk arbeidsmiljø med kompetente ansatte. Mer informasjon om SCALES finner du på www.scales-group.com.