News

The latest news, press releases and announcements from SCALES

Feb 26, 2019

Prosjektleder til SCALES NORGE


 

Har du lyst til å jobbe med smidig metodikk i et selskap med flat struktur?

Som ERP-prosjektleder i SCALES vil du ha ansvar for gjennomføring av implementeringsprosjekter, og lede tverrfaglige prosjektteam gjennom en agil prosjektmetodikk. Du vil være en overordnet ressurs med evne til å ta selvstendige vurderinger som sikrer effektiv og helhetlig styring av prosjektene vi leverer. Du vil være en viktig bidragsyter i det løpende forbedringsarbeidet rundt smidige prosesser og arbeidsmetoder, og bidra til godt samarbeid mellom prosjektdeltakerene. Du vil være en betydningsfull ressurs for å sikre fremdrift og stabilitet i prosjektleveranser, samt levere på planlagt tid, kvalitet og kostnad.

 

Scales selger og implementerer, samt gjennomfører support på det skybaserte forretningssystemet Microsoft Dynamics 365. Systemene ERP, CRM og Business Intelligence er kombinert i samme skyløsning. SCALES er en av Nordens største Microsoft Dynamics 365 Partnere, og vi vokser stadig. Vi søker på bakgrunn av dette etter en erfaren prosjektleder til vårt kontor i Oslo.

 

Er du en prosjektleder med erfaring fra krevende prosjekter fra A-Å og er sulten på nye utfordringer? Da er SCALES stedet for deg. 

 

Vi ser etter deg med følgende bakgrunn:

·        Erfaring fra ledelse av krevende prosjekter med høye krav til leveringspresisjon

·        Erfaring med prosjektmetodikk, gjerne også smidige leveranser

·        Gode kommunikasjonsegenskaper med flytende norsk- og engelskkunnskaper

·        Evne til å lede varierte prosjektteam og hente ut de beste egenskaper hos alle prosjektdeltakere

·        Erfaring med rapportering og presentere overfor styringsgruppe

·        Erfaring med ERP-leveranser er et pluss, gjerne fra Dynamics-familien

 

Som person er du initiativrik, du får ting til å skje og trives med mye ansvar. Videre er du trygg i endringssituasjoner og en god samarbeidspartner. Om du i dag eksempelvis besitter rollen som prosjektleder hos et selskap som nylig har gått igjennom en større digital transformasjon er vi også interessert i å høre mer om deg.

 

Hos Scales får jeg muligheten til å gjøre en forskjell, da selskapet har en lav struktur. Jeg jobber med smidige prosjekter, der ingen dag er lik. - Prosjektleder Anders Skottene i Scales

 

Vi tilbyr:

·        Betydelig ansvar der du vil være en avgjørende ressurs for oss

·        Et fleksibelt og dynamisk arbeidsmiljø

·        Hyggelig kollegaer i moderne lokaler på Ensjø

·        Konkurransedyktige betingelser og fleksibilitet i arbeidstid

 

 Send din søknad til silje.svadberg@scales-group.com, og ta gjerne kontakt om du har spørsmål til stillingen.

 

Om SCALES

SCALES er Microsoft Dynamics 365 partner, med hovedkontor i København og et Oslo-kontor i sterk vekst. På vårt Oslo-kontor er det per i dag 21 ansatte i våre moderne lokaler på Ensjø. Vi selger, innfører og gjennomfører support på Microsoft Dynamics 365. Vårt fokus er å utgjøre en forskjell for våre kunder ved bruk av standard funksjonalitet gjennom Microsoft Dynamics 365. Vi jobber prosjektbasert med en smidig prosjektmetodikk som utgangspunkt, og ønsker å ha et fleksibelt og dynamisk arbeidsmiljø med kompetente ansatte. Mer informasjon om SCALES finner du på www.scales-group.com.