Samarbejde mellem to scales medarbejdere

Vi søger dig, der brænder efter at gøre en forskel

Har du erfaring indenfor D365/AX eller et lignende ERP-system, så kontakt os her. Send os lidt oplysninger om dig selv og din karriere indtil nu, så hører du fra os.

Eksempler på din profil kunne være:

Fokus skaber succes

Hos SCALES fokuserer vi på D365FO. Vi vil fortsat være de bedste indenfor dette marked og derfor har vi valgt at samle al vores energi og fokus på dette produkt.Det betyder at D365FO er i fokus i alt hvad vi laver. Både hvad angår uddannelse, vidensdeling, metode og naturligvis i vores projekter, der alle har afsæt i en D365FO implementering.

Vi tager naturligvis vores egen medicin og bruger D365FO som vores interne ERP-system.Vi har tilrettet metoder og interne arbejdsgange til at reflektere netop D365FO og sikrer dig dermed en effektiv arbejdsdag, der understøtter levering af effektive projekter, hvor du får mulighed for at bruge tiden på det, du brænder for.

Mød en af vores mange dygtige kollegaer

Gitte har været ansat i SCALES siden 2014, og er som People Lead i dag med til at videreføre de værdier, som tiltrak hende i ansættelsesforløbet. Som Gitte udtaler, så drejer det sig blandt andet om, at ”man anerkender og lytter til hvad den enkelte medarbejder gerne vil”.

Gitte værdsætter også den flade organisationsstruktur i SCALES, som hun vurderer er unikt, da alle er gulvet.

Hun forklarer: ”Da jeg startede i SCALES arbejdede jeg tæt sammen med direktøren og det var helt konkrete lavpraktiske ting, som vi kunne løse sammen”.

En stor fordel, som Gitte værdsætter i SCALES er den transparente flex-ordning:

”Udover at have en økonomisk værdi, så har den også en høj personlig værdi og kan være med til at sikre, at hverdagen med børn kan gå op i en højere enhed”.