Nærbillede af SCALES medarbejder

Brancher

Mange virksomheder har implementeret et ERP-system og opnået konkurrencemæssige fordele over deres konkurrenter. Flere funktioner er standardfunktioner (bogføring, løn); mere vanskeligt er det at bruge ERP-systemet inden for områder, der er særlige for virksomheden, f.eks. CRM, projektudførelse, fremstilling eller distribution. Vælger I SCALES som jeres leverandør af D365FO, sørger vi for, at systemet er tilpasset jeres kriterier og arbejdsgange – lige meget hvilken branche I tilhører.

D365FO i funktion på lager

Dynamics 365

D365FO er en cloud-baseret ERP-løsning til virksomheder og organisationer med meget rig funktionalitet i dybden og bredden. D365FO understøtter mange industrier med omfangsrig ERP-funktionalitet for finans, HR, den offentlige sektor, projekt, produktion & supply chain i en integreret løsning.

D365FO understøtter på samme tid komplekse forretningsscenarier, men er simpelt og intuitivt at bruge med den velkendte Office brugergrænseflade.

SCALES' fire stiftere

Ledelsen

SCALES blev stiftet i efteråret 2011 af Jesper Outze, Hasse Bergman, Peter Sjøgren og Anders Warncke. De udgør fortsat en stor del af den daglige ledelse af SCALES med Jesper og Hasse i spidsen som sideordnede CEOs.

De fire stiftere har arbejdet tæt sammen siden slutningen af 90’erne og har altid drevet forretning inden for netop ERP-implementeringer baseret på Microsofts teknologi.