D365 Jobsamtale i SCALES

Tid til nyt job? Kontakt os nu

Vi er altid på udkig efter erfarne passionerede kollegaer, der brænder for at gøre en forskel for vores kunder, og som ønsker at indgå i et fællesskab, hvor vi spiller hinanden gode.

Har du erfaring inden for D365/AX eller et lignende ERP-system, så send os en besked med lidt oplysninger om dig selv og din karriere indtil nu. Kontakt os her, og så rækker vi ud til dig.

Vi deler vores viden og sikrer din faglige udvikling

Hos SCALES sætter vi en ære i at levere projekter af høj kvalitet, hvilket forudsætter et dybdegående fagligt kendskab til D365FO. Derfor er uddannelse og vidensdeling noget, vi vægter højt, også blandt erfarne konsulenter. Hos SCALES vil du møde kollegaer, der har været i branchen i mange år, og du vil derfor få adgang til et unikt netværk af kompetencer, der gør, at du kan udvikle dig og hele tiden har erfarne kollegaer at sparre med.

Vi vægter din personlige udvikling højt

I SCALES tror vi på, at det er mindst lige så vigtigt at udvikle sig personligt som fagligt.
Vi har derfor også fokus på dine personlige kompetencer og tilbyder kurser i præsentationsteknik, konsulentskills, konflikthåndtering, mindfulness og meget mere.

Optimalt samarbejde gennem nærhed og indflydelse

Vi er en dansk virksomhed og har udelukkende medarbejdere, der bor i Danmark og taler dansk. Dette sikrer et tæt fysisk samarbejde, hvor der er en fælles forståelse for de løsninger, vi leverer. Vi sidder sammen i projektgrupper og kan sparre om den optimale løsning. SCALES er kendetegnet ved en flad organisation og et uformelt arbejdsmiljø. Alles mening tæller, og vi lytter hellere end gerne til dine idéer. Vi støtter dig i dine ambitioner og sikrer, at du får de udviklingsmuligheder, der skal til, for at du kan indfri dine karrieredrømme.

Vi vil skabe værdi

Vi har skåret det overflødige væk. Ingen besværlige processer og procedurer. Vi har fokus på det, der skaber værdi for kunden, projektet, SCALES og dig. Det betyder, at du kan bruge din tid på det, du reelt finder interessant, og ikke føler, at du spilder tid på unødigt bureaukrati.

Fokus på din trivsel

Arbejdsglæde er en forudsætning for, at du trives i dagligdagen. Vi bruger mange af vores vågne timer på vores arbejdsplads og derfor er din trivsel i højsæde.

Vi vægter medbestemmelse og indflydelse højt, og vi tror på, at tillid og gode rammer skaber det perfekte arbejdsmiljø, hvor du føler, at du gør en forskel, og hvor du kan træffe selvstændige beslutninger. Samarbejde er vigtigt for os. Vi præsterer bedst, når alles kompetencer er i spil, og vi er der for hinanden. Respekt for den enkelte – den gode tone og følelsen af, at dine kollegaer har din ryg, er alt sammen vigtige parametre for, at vi alle trives optimalt.

Send os en jobansøgning

Udfyld formularen herunder, så hører du tilbage fra os snarest.