Nærbillede af SCALES medarbejder og bordfodbold

”Den baggrund man kommer med, er ikke den vigtigste i verden, det er det mindset, man kommer med”

Inden Per kom til SCALES havde han en karriere i Forsvaret og uddannelse i ledelse, hvilket han i hverdagen som projektleder drager store fordele af. Per sætter i høj grad pris på sine kollegaers forskelligheder og synes det er bemærkelsesværdigt, at man i SCALES ikke nødvendigvis skal have en universitetsuddannelse, hvis man i stedet kommer med relevant erfaring.

Nærbillede af SCALES medarbejder

”En af mine kæpheste er høj kodekvalitet”

Som teknisk løsningsarkitekt sætter Kasper en ære i at sikre den højest mulige kvalitet i de tekniske løsninger, der bygges. Høj kodekvalitet betyder blandt andet, at det bliver så nemt for kunden som muligt at vedligeholde løsningen efter projektets afslutning. Kasper sætter pris på, at måden, der arbejdes på i projekterne, går hånd i hånd med SCALES’ værdisæt. Her tænker han særligt på den meget ærlige og professionelle arbejdskultur. Desuden er Kasper glad for SCALES’ konstante fokus på at forbedre sig, og udtaler: ”SCALES er et fantastisk sted at blive bedre, for vi skal huske, at vi skal sælge vores viden, og hvis den viden ikke bliver opdateret og udbygget, så bliver vi som medarbejdere og virksomhed mindre værd.”

Nærbillede af SCALES medarbejder

”Min mentor har været en rigtig cheerleader og har vist vejen frem”

Signe startede som developer graduate i 2022, og har haft stor glæde af sin mentor. I SCALES får man som graduate en mentor tilknyttet, der fungerer som en slags personlig coach. Signe fortæller:  “Min mentor har været rigtig god til at sørge for en løbende faglig progression, hvor hun har givet mig opgaver med stigende sværhedsgrad”. Dermed har mentorordningen været med til at sikre både den personlige og faglige udvikling i et passende tempo.

Nærbillede af SCALES medarbejder

”Det er en superfed arbejdsplads”

Som projektleder for et team af udviklere møder Anis kontinuerligt mange forskellige opgaver og udfordringer, der skal håndteres. Det giver en alsidig hverdag, hvor Anis synes, det er fedt at være ude hos kunderne. I øjeblikket er Anis del af et stort program, som snart går live, og her synes han, at det har været spændende at arbejde sammen med alle dele af verden for at opnå en samlet funktionel løsning.

Nærbillede af SCALES medarbejder

”Vi er gode til at gå den ekstra mil for at hjælpe hinanden”

Samarbejdet og arbejdskulturen i SCALES er noget af det, som Nina er særligt glad for. Hun startede på et graduate-hold for funktionelle konsulenter i 2021, og har siden gennemgået en stor faglig udvikling. Nina nyder også at deltage i de mange sociale arrangementer, der afholdes i virksomheden, som kollegaerne generelt er gode til at støtte op om. De sjove arrangementer såsom padel tennis, madkursus og petanque er med til at sikre det gode samarbejde i hverdagen. Nina fortæller også, hun synes det er fedt, at vi i SCALES er af del af Young Professional hos NNIT, som er med til at udvide både det faglige og sociale netværk.