Når man skræller fra og skærer til, er D365FO det vi gør. Vi er D365FO.

Vi er eksperter i alle tænkelige aspekter af D365FO. Vi kender fortiden, nutiden og fremtiden. Vi følger med i al nyudvikling fra Microsoft og investerer kontinuert i at forstå implikationerne af tekniske og funktionelle landvindinger og nyheder fra Microsoft. Hvordan virker det, hvordan kan det implementeres og vigtigst: hvordan kan det hjælpe vores kunder?

Vi hjælper med alle aspekter af at vedligeholde og implementere D365FO, fra den første spæde ide til løbende support og sparring, fra start til slut.

Vi hjælper store internationale koncerner med at opnå deres mål men i lige så høj grad mindre danske lokalt forankrede virksomheder – og alt ind i mellem. Fælles for alle vores kunder er, at de skal have assistance med at implementere D365FO, hvor vi er eksperter. Vi kan hjælpe med alt i den proces fra initielle visionsmøder, udarbejdelse af businesscase, estimering og scoping til succesfuld go-live.

Hvad er det D365FO – helt overordnet?

D365FO er en cloud-baseret ERP-løsning til virksomheder og organisationer med meget rig funktionalitet i dybden og bredden. D365FO understøtter mange industrier med omfangsrig ERP-funktionalitet for Finans, HR, Retail, Offentlig sektor, Projekt, Produktion & Supply Chain i en integreret løsning.

D365FO er designet og tænkt som en global løsning. D365FO implementeres i en global instans dækkende lokale lovkrav for 40+ lande, alle valutaer, 50+ sprog, styring af tidszoner, intercompany for handel og projekt, shared services funktioner for finans og automatisering af en lang række funktioner på tværs af jurdiske enheder.

D365FO understøtter på samme tid komplekse forretningsscenarier, men er simpelt og intuitivt at bruge med den velkendte Office brugergrænseflade.

Dynamics 365 Human Resource

Med Dynamics 365 Human Resources får I muligheden for at optimere, effektivisere og automatiser jeres arbejdsgange og HR-programmer. I vil opleve, at virksomhedens fleksibilitet øges ved blandt andet at centralisre persondatene og opnå en reducering af administration.

Strømlin administrationen af din organisation:

Gør HR-administrationen mere simpel ved at afspejle organisationsstrukturer, hierarkier, personaleinformation samt jobbeskrivelser.

Automatisér processer, arbejdsgange og opgavestyring for at forbedre produktivitet og effektivitet i din organisation.

Sæt fokus på medarbejderens oplevelse af systemet

Forsyn dine medarbejdere med de data, de har brug for, igennem let adgang til medarbejderprofiler, uddannelser, registrering af præstationer, fastlæggelse af mål og ansøgninger om fravær.

Automatiser rutinemæssige opgaver for at forbedre lederens hverdag og hjælp dem med at fuldføre HR-opgaver hurtigere med nemme teamfunktioner og feedbackregistreringer.

Giv medarbejderne mulighed for at oprette omfattende profiler, der indeholder karrieremuligheder, færdigheder, certificeringer og interesser.

Mere indhold kommer snart