Når man skræller fra og skærer til, er D365FO det vi gør. Vi er D365FO.

Vi er eksperter i alle tænkelige aspekter af D365FO. Vi kender fortiden, nutiden og fremtiden. Vi følger med i al nyudvikling fra Microsoft og investerer kontinuert i at forstå implikationerne af tekniske og funktionelle landvindinger og nyheder fra Microsoft. Hvordan virker det, hvordan kan det implementeres og vigtigst: hvordan kan det hjælpe vores kunder?

Vi hjælper med alle aspekter af at vedligeholde og implementere D365FO, fra den første spæde ide til løbende support og sparring, fra start til slut.

Vi hjælper store internationale koncerner med at opnå deres mål men i lige så høj grad mindre danske lokalt forankrede virksomheder – og alt ind i mellem. Fælles for alle vores kunder er, at de skal have assistance med at implementere D365FO, hvor vi er eksperter. Vi kan hjælpe med alt i den proces fra initielle visionsmøder, udarbejdelse af businesscase, estimering og scoping til succesfuld go-live.

Hvad er D365FO – helt overordnet?

D365FO er en cloud-baseret ERP-løsning til virksomheder og organisationer med meget rig funktionalitet i dybden og bredden. D365FO understøtter mange industrier med omfangsrig ERP-funktionalitet for finans, HR, den offentlige sektor, projekt, produktion & supply chain i en integreret løsning.

D365FO er designet og tænkt som en global løsning. D365FO implementeres i en global instans dækkende lokale lovkrav for mere end 40 lande, alle valutaer, mere end 50 sprog, styring af tidszoner, intercompany for handel og projekt, shared services funktioner for finans og automatisering af en lang række funktioner på tværs af jurdiske enheder.

D365FO understøtter på samme tid komplekse forretningsscenarier, men er simpelt og intuitivt at bruge med den velkendte Office brugergrænseflade.

Dynamics 365 Human Resource

Med Dynamics 365 Human Resources får I muligheden for at optimere, effektivisere og automatisere jeres arbejdsgange og HR-programmer. I vil opleve, at virksomhedens fleksibilitet øges ved blandt andet at centralisere persondataene og opnå en reducering af administration.

Strømlin administrationen af din organisation:

Gør HR-administrationen mere simpel ved at afspejle organisationsstrukturer, hierarkier, personaleinformation samt jobbeskrivelser.

Automatisér processer, arbejdsgange og opgavestyring for at forbedre produktivitet og effektivitet i din organisation.

Sæt fokus på medarbejderens oplevelse af systemet

Forsyn dine medarbejdere med de data, de har brug for, igennem let adgang til medarbejderprofiler, uddannelser, registrering af præstationer, fastlæggelse af mål og ansøgninger om fravær.

Automatiser rutinemæssige opgaver for at forbedre lederens hverdag og hjælp dem med at fuldføre HR-opgaver hurtigere med nemme teamfunktioner og feedbackregistreringer.

Giv medarbejderne mulighed for at oprette omfattende profiler, der indeholder karrieremuligheder, færdigheder, certificeringer og interesser.

Introducér fleksibel administration af typiske HR-opgaver

Integrer med eksisterende rekrutteringssystemer for at hjælpe med at finde og ansætte de rigtige kandidater og få kontrol over hele rekrutteringsprocessen.

Lav procedurer for orlov og fravær, som er lette at kombinere og som er konkurrencedygtige, og som opfylder de globale lovændringer.

Introducer værktøjer til selvbetjening, der gør det muligt for medarbejderen at håndtere begivenheder, hierarkier, fleksible kreditter og automatisk tilmelding til at håndtere frynsegoder.

Design kompensationsprogrammer, som følger specifikke retningslinjer, og udfør enten individuel eller massejusteringer for at automatisere implementeringer igennem hele virksomheden.

Få optimal indsigt i din arbejdsstyrke

For at træffe sikre beslutninger, skal HR-programmer spores og analyseres ved hjælp af de integrerede analyse muligheder.

Power BI rapporter giver dig mulighed for at centralisere, analysere og visualisere alle dine personaleoplysninger fra enhver enhed, så du kan opnå en bedre personaleplanlægning i din virksomhed.

Dynamics 365 Finance

Optimer jeres finansielle drift og processer med Dynamics 365 Finance. De stærke AI-baserede indsigter gør det blandt andet muligt at automatisere jeres processer samt at forudsige eksempelvis hvornår en kunde vil betale deres faktura. Som virksomhed vil I derved opnå en bedre performance og I vil i højere grad kunne beskytte jeres omsætning ved hjælp af applikationens proaktive handlinger.

Saml og gør dine finansielle forretningsprocesser automatiske

Opret en automatiseret inkasso proces, der hjælper med at fremme rettidig betaling, forbedre pengestrømmen og spare tid ved hjælp af regler og forudsigelser.

Spar tid og arbejdsløn ved at sende kreditorfakturaer automatisk til workflow og matche kreditorfakturalinjer med produktkvitteringer ved hjælp af fleksible regelsæt.

Lav en strategi, der både har en positiv effekt og reducerer omkostningerne

Brug abonnementsfakturering til at håndtere komplekse fakturerings- og prissætningsscenarier.

Implementer nye datterselskaber eller produktlinjer på rekordtid ved at kopiere opsætningen af en eksisterende juridisk enhed til en ny enhed med onboarding, der er hurtig, omkostningseffektiv og overholder virksomhedens best-practices.

Få optimal indsigt i din arbejdsstyrke

For at træffe sikre beslutninger, skal HR-programmer spores og analyseres ved hjælp af de integrerede analyse muligheder.

Power BI rapporter giver dig mulighed for at centralisere, analysere og visualisere alle dine personaleoplysninger fra enhver enhed, så du kan opnå en bedre personaleplanlægning i din virksomhed.

Formindsk den økonomiske kompleksitet og risiko på et globalt plan

Brug en fleksibel skattematrix, hvor den fleksible formulardesigner håndterer beregningen af moms og som overholder de lokale regler og støtter komplekse momsscenarier.

Opret tilpassede forretningsdokumenter baseret på indbyggede skabeloner, som er nemme og hurtige at ændre, uden at man skal bruge både dyre og tidskrævende kodeændringer.

Sæt strøm på den globale udvidelse af virksomheden og overhold de specificerede standarder med indbyggede lokaliseringer til mere end 44 lande samt mere end 52 sprog.

Dynamics 365 Supply chain management

Dynamics SCM-applikationen højner virksomhedens effektivitet og produktivitet. På simpel vis knyttes produktionen sammen med jeres forretningsprocesser, og dermed sikres kommunikation på tværs af organisationen i realtid. Via en simpel visning gøres det nemt for maskinoperatørerne at vurdere data og hurtigt træffe beslutninger om, hvad der skal gøres.

Planlæg din Supply Chain med ro og fleksibilitet

Eksekvér materialekrav og ressourceplanlægning på få minutter så planlæggere kan reagere hurtigt på ændringer i efterspørgslen, hvilket resulterer i hurtigere genopfyldningscyklusser samt kortere leveringstider.

Sørg for at de rigtige produkter er tilgængelige på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt med en enkelt visning af lager på tværs af kanaler samt udnyt muligheden for at allokere lager til bestemte behov og-/eller kunder.

Anskaf med henblik på strategi og kosteffektivitet

Realisér maksimale omkostningsbesparelser ved at anvende de forhandlede priser baseret på de forretningsdefinerede indkøbspolitikker.

Brug én applikation til at samarbejde med kreditorer omkring indkøbsprocesser som f.eks. indkøbsordrestyring, tilbudsanmodninger og fakturering.

Producer med innovativ bæredygtighed

Styr virksomhedens drift proaktivt med et øjebliksbillede af hele produktionen og lageret. Forøg gennemløbet og minimer nedetid med moderne produktionsudførelsessystemer med simplificerede skærmbilleder.

For at forbedre kvaliteten, optimere produktionsprocesserne og eliminere spild er data fra produktionen samlet i flere overskuelige BI rapporter.

Konsistente og effektive leverancer

Giver nøjagtige oplysninger om lagerbeholdningen til kunder ved ordreindtastning og foretager reservationer baseret på realtidslager og ATP-data (Available to Promise).

Tilbyd kunden prisfastsættelse med fleksible rabatter, målsætninger og værktøjer til at styre det fremtidige samarbejde.

Arbejd præcist og med fokus på fremtiden

Styr virksomhedens vigtige udstyr proaktivt ved at udføre alle former for vedligeholdelse – forudsigelig, korrigerende, betingelsesbaseret og præventiv – gennem hele udstyrets levetid.

Sørg for effektive produktionslinjer ved at effektivt administrere produktrevisioner, forudsige og løse kvalitetsproblemer samt administrere tekniske ændringer.